RECORREGUTS

RECORREGUT BABY

300m

DISTÀNCIA

Parada d’autocar del Prat Gran, a les 21.30h

SORTIDA

RECORREGUT JÚNIOR I ABSOLUT

2.200m

DISTÀNCIA

Parada autocar del Prat Gran, a les 22.15h

SORTIDA

Recollida de dorsals

On i quan

27 de desembre
Al Centre Comercial E-Leclerc – Punt de Trobada: el mateix dia de la cursa
de les 10.30h a les 17h

Al Centre Esportiu de Sant Julià de Lòria: el mateix dia de la cursa
de les 17.30h a les 21h

Per participar i optar a la classificació, és obligatori córrer amb dorsal, el xip corresponent i el barret de Pare Noel (proporcionat per l’organització) posat.

PREMIS

Participa en el sorteig d’un d’aquests fantàstics premis.

Categoria Absoluta: Iphone X (64Gb)


Categoria Júnior: PlayStation 4
Edició Fortnite


Categoria Baby: Bicicleta Q24 Kids FELT

SERVEIS

Què t'oferim

Guarda roba

Dutxes

REGLAMENT

Article 1

La Cursa Sant Silvestre de Sant Julià de Lòria es celebrarà el divendres 27 de desembre del 2019. L’organització es reserva el dret de modificar el dia i horari en funció de les condicions climatològiques i amb la finalitat de garantir la seguretat dels participants. Donada la seva finalitat benèfica, no es retornaran els imports d’inscripció en cas d’aplaçament.

La recollida de dorsals es realitzarà el mateix dia de la cursa als següents llocs i horaris:

 • E-Leclerc – Punt de Trobada: de les 10.30 h a les 17.00 h
 • Centre Esportiu de Sant Julià: de les 17.30 h a les 21.00 h

Les sortides seran les següents en funció dels circuits:

 • Baby (fins 8 anys): a les 21.30 h a la parada d’autocar del Prat Gran
 • Júnior (de 9 a 16 anys) i Absoluta (a partir de 17 anys): a les 22.15 h a la parada d’autocar del Prat Gran

Article 2

La cursa està oberta a totes les persones que vulguin participar-hi. Només es limitarà la participació en cadascun dels circuits en funció de l’edat del corredor.

Article 3

Les distàncies són les següents en funció dels circuits:

 • Baby (fins 8 anys): 300m
 • Mitjà (de 9 a 16 anys) i Llarg (a partir de 17 anys): 2.200m

Article 4

Tots els corredors han de respectar el circuit assenyalat, que estarà senyalitzat i controlat per l’organització.

Article 5

Per participar i optar a la classificació, és obligatori córrer amb dorsal, el xip corresponent i el barret de Pare Noel (proporcionat per l’organització) posat. És tindrà especial atenció als pòdiums dels diferents recorreguts. No es permet la participació amb xip propi, l’organització el proporcionarà a la recollida de dorsal.

Article 6

Els participants permeten explícitament que el seu nom, cognoms, sexe, i club apareguin a les llistes públiques d’inscrits, així com als resultats si acaben la cursa seguint la normativa establerta. Així mateix, permeten la publicació d’imatges de la prova.

Article 7

La participació a l’esdeveniment està sota la responsabilitat i propi risc dels participants a la cursa.
L'organització declina tota responsabilitat dels danys que els participants puguin ocasionar durant la prova a terceres persones.
S'organitzarà un dispositiu mèdic adequat a la zona d’arribada així com un seguiment al tancament de cursa. L'organització recomana als participants la realització d’una revisió mèdica i/o prova d'esforç a totes aquelles persones que no hagin corregut una prova de similars característiques amb anterioritat o portin un període prolongat de temps sense fer activitat física. A tal efecte l’organització no es fa responsable de qualsevol patologia mèdica que pateixi el corredor durant la cursa i/o durant les hores properes a la finalització de la mateixa.

Article 8

Les inscripcions es podran fer presencialment (al Centre Esportiu de Sant Julià de Lòria, dins l’horari d’obertura) o per Internet a la pàgina web www.santsilvestresantjuliadeloria.com. Amb la finalitat de poder tenir un control dels elements organitzatius de la cursa, les inscripcions es tancaran a través de la pàgina web el dijous 26 de desembre a les 23.59 h i presencialment el divendres 27 de desembre a les 15 h. Es podran realitzar inscripcions fora d’aquest horari però no comptabilitzaran als resultats de les curses així com tampoc donaran dret al sorteig dels premis de cada recorregut.

Article 9

Els preus d’inscripció són els següents

 • A través de la pàgina web www.santsilvestresantjuliadeloria.com: 7€
 • Presencialment fins dijous 24 de desembre: 9€
 • Presencialment divendres 27 de desembre fins les 15 h: 12€
 • Presencialment divendres 27 de desembre a partir de les 15 h (sense dret a resultats de cursa ni sorteig de premis per recorregut): 12€

Donada la seva finalitat benèfica amb Càritas parroquial de Sant Julià de Lòria, un cop realitzada la inscripció, no es tornarà l’import de la mateixa sempre i quan aquesta absència sigui per causes alienes a l’organització i no justificades.

Article 10

Les inscripcions es tancaran el divendres 27 de desembre a les 15 h (a través de la pàgina web el dijous 26 de desembre a les 23.59 h) o en el moment en que s’assoleixin els 1.000 inscrits entre tots els recorreguts. L’organització es reserva el dret de reduir o ampliar aquesta xifra, en funció de les condicions de cursa, amb la finalitat de garantir el bon desenvolupament de la mateixa.

Article 11

Es proporcionaran premis pels següents conceptes:

 • 3 primers classificats (que finalitzin la prova amb el barret de Pare Noel) en categoria masculina i femenina dels tres recorreguts.
 • 3 millors disfresses individuals i de comparsa. Es valorarà la dificultat, creativitat i originalitat de la disfressa així com l’animació realitzada durant la cursa. Per optar a aquests premis, els components, ja siguin individuals o comparses, tindran que identificar-se al lloc de sortida i fer-se una fotografia acreditativa. En el moment de la recollida del premi, tindran que ser tots els components disfressats. Les comparses tindran que estar definides per un mínim de 5 components i un màxim de 10. En cas de no arribar es considerarà com a disfressa individual i en cas d’excedir aquesta quantitat, la comparsa no entrarà dins el concurs.
 • Lot de Nadal per a tots els participants de la cursa. El número de lots disponibles serà de 1.000 unitats. En cas que l’organització decideixi ampliar la quantitat d’inscripcions, el número de lots lliurats serà l’especificat amb anterioritat (1.000 unitats).

Article 12

Les bases de la promoció Joma per poder optar al regal són les següents:

 • T’hauràs de fer una foto amb el dorsal de la cursa (a partir de les 17.30 h i fins les 21 h, a la pista poliesportiva del Centre Esportiu de Sant Julià de Lòria) i les sabates Joma amb les que realitzaràs la cursa, posades.
 • Al finalitzar la cursa, amb el dorsal corresponent i les sabates Joma posades, podràs recollir a la pista poliesportiva del Centre Esportiu de Sant Julià de Lòria el val de regal, per poder passar-lo a recollir a l’endemà al Centre Comercial E-Leclerc Punt de Trobada.
 • No es podrà modificar el val de regal. Qualsevol modificació de les inscripcions del tiquet anul·larà la seva validesa.

Article 13

El fet d’inscriure’s i participar a la cursa implica l’acceptació d’aquest reglament. L’organització es reserva el dret de modificar aquest reglament en cas de força major.