MODALITATS

MODALITAT OUTDOOR

Realitza quan vulguis (dins les dates de participació) el recorregut específic de 2km amb sortida a l’Av. Verge de Canòlich, número 1, fins al cartell indicatiu de canvi de sentit, i tornada al punt d’inici. Quan l’hagis fet, si vols que el teu temps surti a les classificacions i poder optar als premis dels primers classificats, envia el teu recorregut al mail santsilvestre@centreesportiusantjulia.ad.

2km per Absoluts i Júniors 500m per Baby

DISTÀNCIA

Av. Verge de Canòlich, número 1

SORTIDA

MODALITAT INDOOR

Realitza 2km a una de les cintes de córrer del Centre Esportiu de Sant Julià amb una inclinació d'1% (aquesta opció requereix reservar hora).

De dilluns a divendres:
7h a 9h
11h a 13h
14h a 20h

El temps d’aquesta modalitat també s’inclourà en la classificació.

MODALITAT LLIURE

Realitza quan vulguis (dins les dates de participació) qualsevol recorregut corrent amb un mínim de 2km o 500m si ets baby. Quan l’hagis fet, adjunta el teu recorregut al document adjunt que se’t demanarà al formulari d’inscripció. El temps d’aquesta modalitat no es tindra en compte en la classificació.

2km per Absoluts i Júniors
500m per Baby

DISTÀNCIES MÍNIMES

NATURLANDIA 2000

Si t'agrada més la muntanya, et proposem fer el recorregut de muntanya de Naturlandia, amb sortida de la Cota 1600 i arribada a la terrassa de la Cota 2000, amb 2,1km de distància i 480m de desnivell. Quan l'hagis fet, si vols que el teu temps surti a la classificació i poder optar al premi dels primers classificats, envia el teu recorregut al mail santsilvestre@centreesportiusantjulia.ad. Només per participar tindràs un viatge al Tobotronc i una tassa de xocolata calenta (mostrar el full de confirmació d'inscripció). Els guanyadors femení i masculí tindran un forfet de temporada!

Concurs disfressa individual

Normes de participació Concurs de disfressa individual

 1. Podrà participar al concurs de disfressa individual qualsevol persona inscrita a una de les quatre modalitats de participació.
 2. La participació en aquest concurs es realitzarà a través de les xarxes socials de Facebook i/o Instagram.
 3. Per poder optar als premis d’aquest concurs es tindran que seguir els següents passos:
  1. Seguir als perfils
    1. Facebook: Centre Esportiu Sant Julià
    2. Instagram: esportsjl
  2. Penjar una fotografia, a les xarxes socials especificades, amb el participant disfressat en el moment de fer la cursa.
  3. Als comentaris de la cursa es tindrà que:
   1. Anomenar als perfils
    1. Facebook: Centre Esportiu Sant Julià
    2. Instagram: esportsjl
   2. Posar els hashtags: #esportsjl #descobreixsjl #santsilvestresjl
 4. La participació és individual. Per evitar les aglomeracions i reunions de persones, donada la situació sanitària actual, no estan permeses les disfresses col·lectives.
 5. Finalitzat el període de participació (31 de desembre), per establir els guanyadors del concurs, es valorarà la fotografia amb més número de ‘likes’, en una de les dues xarxes socials (Facebook o Instagram) així com, si es tracta de la mateixa fotografia, amb el sumatori de les dues xarxes.
 6. L’organització es guarda el dret d’anular la participació de fotografies que puguin ofendre a altres persones (físiques i/o jurídiques).
PREMI: PERNIL PEL GUANYADOR

PREMIS

PREMIS ALS 3 PRIMERS CLASSIFICATS FEMENÍ I MASCULÍ (ABSOLUT, JÚNIOR I BABY)

PREMIS ALS GUANYADORS DE LA MODALITAT NATURLANDIA 2000

PREMI A LA MILLOR DISFRESSA INDIVIDUAL

Mascareta de record per tots els participants

Cistelleta de Nadal per tots els participants

REGLAMENT

Article 1

La Cursa Sant Silvestre de Sant Julià de Lòria es celebrarà del dimarts 15 al dijous 31 de desembre del 2020.

En aquesta edició es proposaran les següents opcions de participació:

 • Outdoor: Realitza quan vulguis (dins les dates de participació) el recorregut específic de 2km amb sortida a l’Av. Verge de Canòlich, número 1, fins al cartell indicatiu de canvi de sentit, i tornada al punt d’inici. Quan l’hagis fet, si vols que el teu temps surti a les classificacions i poder optar als premis dels primers classificats, envia el teu recorregut al mail santsilvestre@centreesportiusantjulia.ad
 • Indoor: Realitza 2km a una de les cintes de córrer del Centre Esportiu de Sant Julià amb una inclinació d’1% (aquesta opció requereix reservar hora).
 • Lliure: Realitza quan vulguis (dins les dates de participació) qualsevol recorregut corrent amb un mínim de 2km o 500m si ets baby. Quan l’hagis fet, adjunta el teu recorregut al document adjunt que se’t demanarà al formulari d’inscripció.
 • Naturlandia 2000: Si t'agrada més la muntanya, et proposem fer el recorregut de muntanya de Naturlandia, amb sortida de la cota 1600 i arribada a la terrassa de la Cota 2000, amb 2,1km de distància i 480m de desnivell. Aquesta modalitat té classificació i premis independents.

Article 2

Les classificacions dels recorreguts outdoor i indoor es dividiran en les següents categories (masculí i femení).
 • Categoria Baby ( fins al 2012)
 • Categoria Júnior (del 2004 al 2011)
 • Categoria Absolut (2010 i anteriors)
El recorregut Naturlandia 2000 està obert a totes les edats.

Article 3

La cursa està oberta a totes les persones que vulguin participar-hi. Només es limitarà la participació en funció del número total de premis per participants.

Article 4

Per la classificació de les diferents categories de la cursa, només es tindran en consideració els temps obtinguts amb les modalitats outdoor i indoor. La modalitat lliure, col·laborarà amb la finalitat solidària i tindrà els premis de participant, però no optarà a la classificació de cursa.
Per la classificació de la modalitat Naturlandia 2000, només es tindran en consideració els temps obtinguts en aquest recorregut en sentit ascendent.

Amb aquesta finalitat, s’analitzaran tots els recorreguts enviats per verificar que són els correctes.

Article 5

Per participar i optar a la classificació, és obligatori córrer al circuit específic destinat a la Sant Silvestre de Sant Julià de Lòria 2020 o a l’opció indoor amb cinta de córrer.

També es podrà optar a la classificació de la modalitat Naturlandia 2000, fent el recorregut específic.

En ambdós casos s'haurà d'enviar el recorregut per mail a santsilvestre@centreesportiusantjulia.ad

Article 6

Els participants permeten explícitament que el seu nom, cognoms, sexe, i club apareguin a les llistes públiques d’inscrits, així com als resultats si acaben la cursa seguint la normativa establerta. Així mateix, permeten la publicació d’imatges de la prova.

Article 7

La participació a l’esdeveniment està sota la responsabilitat i propi risc dels participants a la cursa.

L'organització recomana als participants la realització d’una revisió mèdica i/o prova d'esforç a totes aquelles persones que no hagin corregut una prova de similars característiques amb anterioritat o portin un període prolongat de temps sense fer activitat física. A tal efecte l’organització no es fa responsable de qualsevol patologia mèdica que pateixi el corredor durant la cursa i/o durant les hores properes a la finalització de la mateixa.

Article 8

Les inscripcions es podran fer presencialment (al Centre Esportiu de Sant Julià de Lòria, dins l’horari d’obertura) o per Internet a la pàgina web www.santsilvestresantjuliadeloria.com fins el dijous 31 de desembre.

Article 9

Els preus d’inscripció són els següents

Donada la seva finalitat benèfica amb Càritas parroquial de Sant Julià de Lòria, un cop realitzada la inscripció, no es tornarà l’import de la mateixa sempre i quan aquesta absència sigui per causes alienes a l’organització i no justificades.

Article 10

L’organització proporcionarà un record de participació així com una panera a les 300 primeres inscripcions realitzades. En cas d’inscriure’s més participants, aquests podran participar a les classificacions però no disposaran dels premis de participació (record i panera).

Article 11

Es proporcionaran premis pels següents conceptes:

 • 3 primers classificats (de les opcions outdoor en circuit específic de Sant Silvestre de Sant Julià de Lòria i indoor) en categoria masculina i femenina absoluta, júnior i baby.
 • Primers classificats (masculí i femení) de la modalitat Naturlandia 2000
 • Millor disfressa individual, segons bases de concurs de fotos de disfresses.
 • Lot de Nadal i record de participació per a tots els participants de la cursa. El número de lots i records de participació disponibles serà de 300 unitats. En cas que l’organització decideixi ampliar la quantitat d’inscripcions, el número de lots i records de participació lliurats serà l’especificat amb anterioritat (300 unitats).

Article 12

El fet d’inscriure’s i participar a la cursa implica l’acceptació d’aquest reglament. L’organització es reserva el dret de modificar aquest reglament en cas de força major.